clb.se

Därför mår du bra av spabad

Tillsammans med din familj och dina vänner kan du njuta av härliga bad året runt. Spabadet kan bjuda på bubbliga bad, njutning och glädje. Du kan helt enkelt skapa minnen för livet med ett spabad.

Att kunna gå ut i trädgården och sätta dig i ett härligt spabad är höjden av lyx. Ett spabad kan vara en oas för återhämtning och avkoppling samtidigt som det kan vara en samlingsplats för familj och vänner. Det finns spabad i olika modeller och storlekar, köp Viskan Spa hos Badspecialisten om du vill ha ett spabad utöver det vanliga. Spabaden där är energisnåla vilket betyder att du kan bada ofta utan att tänka på energiförbrukningen. När du väljer ett energisnålt spabad kommer du att kunna använda det till skillnad från vissa andra som säljer sina för att de drar för mycket el.

“Samtidigt är badet bra för att stimulera nervsystemet, exfoliera huden och slappna av musklerna.” Läs mer här om fördelarna med varma bad.

Må bättre med ett spabad

När du ska välja modell ska du fundera över hur många personer som du vill ska kunna bada samtidigt. Skillnaden mellan ett spabad och en pool är bland annat temperaturen på vattnet och storleken. En pool är ofta betydligt större där det finns möjlighet att simma och leka medan du sitter stilla i varmare vatten i ett spabad. När du har beställt ditt spabad och det är installerat kan du fixa ditt eget hemmapa. Bjud över vännerna regelbundet på spa, det kommer gynna din hälsa på flera sätt.